Nieuwe reis naar Zuid Afrika

Jaren geleden ben ik op vakantie geweest naar Zuid Afrika en heb daar vanuit de lodge van ZaZoe een aantal wildparken bezocht. Een geweldige ervaring die ik graag nog eens over doe. En dat is gelukt!
Samen met Natascha Snelder van ZaZoe Xperience is een reis samengesteld waarin we 5 verschillende wildparken aandoen, waaronder het beroemde Kruger Park. Uiteraard bieden de meeste kans op het spotten van de Big 5, maar er is ook ruimte voor alle andere dieren, vogels, wandelen en cultuur. We hebben er voor gekozen om alle deelnemers optimaal te faciliteren bij het fotograferen. Zo gaan we met eigen auto’s, om zo veel mogelijk en waar toegestaan zelf de safari’s te maken. Natascha kent de parken goed en weet de mooiste plekjes en fotohutten te vinden. Ook gaan er maximaal 3 fotografen in een auto, zodat je minimaal last hebt van elkaar en altijd bij een raam zit dat open kan. Verder is de reis, op de vliegreis na, geheel verzorgd en slapen we in accommodaties met minimaal 3 sterren zoveel mogelijk in de parken zelf. Je wordt volledig ontzorgd en hoeft je enkel bezig te houden met fotograferen en genieten.
Al met al is het een erg mooie en gevarieerde fotoreis geworden, die ik heel graag samen met Natascha begeleid. Hier vind je alle details.