Fotoreizen 2019 - Nepal en Herzegovina

Fotoreis “Eye of the Tiger” Nepal van 28 maart t/m 11 april 2019

We gaan in deze reis niet de bergen van de Nepalese Himalaya in, maar zuidelijk naar het nationale park Bardia op zoek naar tijgers, neushoorns en olifanten. Verder komen in dit relatief onbekende en nog nauwelijks bezochte park o.a. vele herten, apen, krokodillen en vogels voor. Voor en na Bardia dompelen we ons onder in de bijzondere cultuur van kleurrijk Kathmandu en haar omgeving. We verblijven een week geheel verzorgd in een lodge in Bardia en een paar dagen in een luxe hotel in het oude centrum van Kathmandu o.b.v. LO. Voor deze reis zijn nog slechts twee plekken beschikbaar.

De reis wordt begeleid door Ruud van der Bliek en Bouke Lolkema van Lolkema Adventures en uitgevoerd door Nepal reisspecialist Snowleopard Adventures. Alle bijzonderheden over de reis vind je hier.

 

Fotoreis “Balkan Xperience” Herzegovina van 11 mei t/m 18 mei 2019

We bezoeken het minst toeristische en meest ongerepte deel van voormalig Joegoslavië, Herzegovina. Hier kunnen we ons fotografisch uitleven op prachtige landschappen, ruige bergen, kristalheldere meren en rivieren, de middeleeuwse steden Mostar en Sarajevo en het nog authentieke boerenleven in pittoreske bergdorpjes. Onze uitvalsbasis is Herzegovina Lodges, waar we geheel verzorgd verblijven in vakantiehuisjes.

De reis wordt begeleid door Ruud van der Bliek en Tom Smit en uitgevoerd door Herzegovina Lodges. Alle bijzonderheden over de reis vind je hier.

 

Beide reizen hebben gegarandeerd vertrek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *